Wednesday, December 21, 2011

WORDLESS WEDNESDAY TWO



7 comments:

Anonymous said...

astaghfirullahalazim..ape mau jd ngn anak melayu islam zaman ni..di doakan agar anak melayu islam ini berubah ke arah kebaikan dan dipertingkatkan keimanannya....ameen..

AbbotCottage said...

Artis adalah contoh terdekat bagi golongan anak-anak muda zaman sekarang. Setiap inci perkembangan menjadi ikut-ikutan dan kegilaan mereka. Kesimpulannya, wahai pihak artis, gunakanlah perkataan CONTOH itu sebaik-baiknya dan selami makna sedalam-dalamnya.

zuwaidah said...

ini siti nurhaliza ke...memang lain sangat, cantik pulak.

mademoiselle ten said...

cara bertudung dh mcm yahudi perempuan... bergaya cover mag pun ikut ikon yahudi... kalau tak percaya pergi tgk buku kanak2 tulisan madonna some proceed will go to some jews foundation... tu blom lg masuk dia penganut kabbalah yg tegar... beristighfar lah.... makin menjadi2 hajah kita sorg ni... tp yerla dah sang suami yg suka isteri mcm tu... nmpk nya sang suami la yg menanggungnya..

Greenlava said...

Nak jadi Madonna pulak dah. Madonna pakai camtu 25 tahun lepas.
Next year siapa pulak, Lady Gaga?

Anonymous said...

hajah mardud!!!

Anonymous said...

x kena lansung..kesian dato ct nih..semoga Allah swt bagi taufik dan hidayah utk dato ct bertaubat dan kita semua juga..amin..suzi fauzi..selalu beli glam nih tp tgk cover nih lansung x jadi...hmmmm

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...