Friday, May 18, 2012

MY LATEST LOVE

Ini chenta hati terbaru kita. Samsung Galaxy S Advance. Tadi beli di Low Yat. Baru seminggu cecah pasaran Malaysia.. Harganya? Hmm dalam lingkungan RM1xxx.00. Check lah sendiri kat Low Yat yer. Hehehe

 Hadiah dari seorang sahabat yang dikasihi. Terima kasih banyak2.

Kjee suka sangat. Tak suka yang canggih2 macam Nadia punya - Iphone4S. Nanti bertahun tak khatam
belajar guna.


Sedih berpisah dengan Sony Ericsson yang banyak berjasa





9 comments:

honey said...

waa..bestnya dpt hadiah..alhamdullilah..sya pun berangan nk dpt camni dari husben..tapi apakan daya..huhuhu..

sweethoneybundle.blogspot.com

CitarasaKu said...

Salam KakJee...bestnya hp baru nie terbaru pulak di pasaran.

adarnadzmie said...

sukanya kak jee dpt samsung galaxy S...:)

Nur Hasyimah Mahasan said...

wow beshnyer dpt adiah....

Kesuma Angsana said...

amboi 2 kak jee... bestnyer.. abih yg lama tu nak letak mana... lego2 jelah murah2 kat blog ni hehehe

zinnur'ain the love of my life said...

bestnyaaa ... nak jugakkk ... tapi, siapa nak bagi ?? ... hik hikhikkk ...

inahar ali said...

salam rindu kjee cayang..woww bestnye kalu dpt hadiah cenggini..beruntung kjee! kita tgh riki satu tp xtau nk tunggu sape nk bg free kt kita..hahaha!!

Irfa said...

dalam mimpi saya ni

bila la nak mendapat

Rinna said...

Rezeki tu Kak Jee dpt hadiah henfon.. :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...