Monday, June 18, 2012

HIDANGAN HI TEA 17 JUN

Kuih Bakar Daging. Resipi klik sini.

Roti Jala dengan kuah durian. Guna acuan tiga muncung. Resipi sini.
Fresh Fruit Tart
Sambal Goreng Jawa

Bread and Butter Pudding with Vanilla custard sauce. 

Semalam tak sempat snap. Tapi macam nilah Unclepali buat semalam. Resipi klik sini.

SEMUA RESIPI ADA DALAM BLOG YANG KJEE POS SEBELUM INI.


13 comments:

Zurina Hj.Zainal said...

K.Jee....ptg2 ni rasa lapar lak bila tgk menu yg kak jee buat...aiyoh....x leh jadik ni....nk tryla buat Sambal Jawa tu....:)

Nina Mirza said...

As'salam Kak Jee ...

Aduyai~~ terliur Nina dibuatnyer...!!
Air Unclepali tuuu yg sangat membuat Nina teruja terkesima..

siti_m said...

kjee ngan nadia masak berdua je ke semua tue? rajinnya..
semua nampak best

d90-lifeviews said...

Rindunya nak makan sambal jawa ... =)

makcikkantin said...

Aduhai kak jee, kali ni mesti komen....tak boleh tengok saja.......fantastic juadah tu semua kak jee...haishhhh, baru saja dok angan2 nak buat portugese tart tu....

NoorS Alias said...

sedapnya kak jee,.gabungan cita rasa timur dan barat,jawa ngan melayu,..

juju said...

Bread and Butter Pudding with Vanilla custard sauce. kakjee...resepi nak amik mane nih?? sedap nihhh

Kjee said...

Nanti mlm sikit kjee bagi resipi ya juju.

zuwaidah said...

wah kak jeeeee....sedapnya semua makanan nih.

Nawar said...

salam kak jee, kalau kak jee buka restoran mesti best, buat la for hi-tea for reasonable price, so kita orang dah tak yah gi hotel dah for hi-tea...

Nur Hareza said...

salam kak jee.. selamat berkenalan..

Aspen @ MyLovelicious said...

Kak Jee....dengar nih! I love u!!! Heeee...love you sebab selalu wat saya lapar bila check in sini...

sin sinsalo said...

sesapa yang jd jiran kjee,mst best sbb bleh cium bau masakan kjee...hehehe..kjee wat r rancangan masakan plak..huhuhu..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...