Pages

Wednesday, April 17, 2013

KITTY, ANAK MEOW BARU KJEE





















Hi.  Cheetam dah besar so Mama amik anak baru. Nama saya Kitty. Mak saya abandon saya belakang rumah Mama Jee. Hujan lebat so Kak Nadia bawa saya masuk rumah dan beritahu semua yang saya ni anak baru Mama Jee.

8 comments:

Penyapu Lidi Sdn Bhd said...

kak jee, buh la nama vincci, sebb duk dlm kotak vinci ..heheeee

Mat Gebu said...

Kak jee....anak kucing saya ada seko mcm nak, kita kasi nama "gerhana"..sebab sebelah bahagian bulu kat mata kaler gelap...

KaZuKeN said...

Salam..
sy tumpang lalu.
hehehe... Akak, mata anak kucing tu biru.
Hensem sgt.
Jeles tengok.

intandayani said...

Alhamdulillah...Bersyukur ada insan mcm Kak Jee..

Anonymous said...

cantiknya anak kucing tu. warna dia menarik...

Delima Zamrud said...

COmey nyerrrr Kak Jee, D5 ade 20 anak2 bulus nie mmg comey sgt2 :)

eray said...

dulu masa kecik2 ade kucing cenggini
kiteorang panggil die coreng
dah arwah pun...

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/04/penyusuan-susu-ibu-bekerja-tips-hebat.html

Anonymous said...

Salam Kak Jee,

Saya ni silent reader je..tak pernah terlepas baca blog Kak Jee yg very the vast :) terutama mengenai masakan atau apa je isu semasa dan yg paling best pasal haiwan2 sebab saya juga pencinta haiwan. Harap Kak Jee dan keluarga sentiasa sihat dan sentiasa dimurahkan rezeki sebab tidak berkira dalam memberi perlindungan kepada makhluk tuhan yg comel ni. - Hayati Ghazali

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...