Tuesday, April 30, 2013

UNDILAH BARISAN NASIONAL


4 comments:

 1. kak Jee..sya pun akan sokong Bn..dalam mana2 parti pasti ada masalah tapi demi negara insyaallah saya akan pangkah Bn..cuma melihat senario sekarang agak mengetarkan hati..takut negara di perintah oleh orang2 yang x sepatutnya..kita yakin tapi sikit sebanyak goyah juga..apapun seandainya Allah masih mahukan Bn memerintah diharap agar semua pemimpin Bn terutama islam agar benar2lah memegang amanah yang diberikan..nak dikatakan apa pihak sana cakap x betul pun ada juga benarnya..apapun semoga semua selamat dan berjalan lancar..dan umat islam walau berlainan parti diharap dapat menjaga silaturahim antara saudara seislam..(Anis)

  ReplyDelete
 2. Salam. Saya pun sama spr Anon d atas. As much as we want BN to win...senario d sini...haish boleh naik darah.
  Yes they won 2008, tp nmpk kekurang ajaran amatlsh ketara sekarang ni...blood can go upstairs tau.
  K jee I really hope BN menang n they perform better this time in terms of ketelusan n spirituallity of the chosen ones aaminn

  ReplyDelete
 3. BN MESTI MENANG PRU 13 INI. ALASAN KUATNYA, BN SUDAH AMAT MAHIR MEMERINTAH SEBUAH NEGARA MALAYSIA . JIKA NAK DIBANDINGKAN DENGAN PAKATAN RAKYAT JAUH BENAR LAH BEZANYA....KITA UMPAMAKAN DI SINI, SIAPA YANG KITA PILIH UNRUK BINA RUMAH KITA, TUKANG RUMAH YANG X DE PENGALAMAN KE , YANG SEDIKIT SGT PENGALAMAN KE ( PAKATAN RAKYAT ) ,TUKANG RUMAH YANG ADA PENGALAMAN MEMBINA BERPULUH N BERATUS BUAH RUMAH ( BN ) ? SUDAH TENTULAH KITA PILIH TUKANG RUMAH YANG PUNYA PENGALAMAN BANYAK UNTUK BINA RUMAH KITA. JIKA KITA PILIH TUKANG RUMAH YANG CETEK PENGALAMANNYA,, BOLEH ROBOH RUMAH KITA NANTI.....SO UNDILAH BN KERANA TELAH BANYAK MEMBUKTIKAN JASA KEPADA RAKYAT DAN MENJAGA KEDAULATAN NEGARA DAN MEMELIHARA AGAMA ISLAM. JIKA DI SINGAPURA ATAU SEBAHAGIAN PULAU PINANG, KITA TIDAK DAPAT MENDENGAR LG SUARA AZAN BERKUMANDANG KERANA DILARANG OLEH PEMERINTAHNYA KERANA KONONNYA MENGGANGGU ORANG SEDANG TIDUR DAN SEBAGAINYA.....TETAPI PARA ANGKASAWAN TELAH MEMBUKTIKAN BAHAWA LAUNGAN AZAN YANG BERKUMANDANG DI BUMI DAPAT DIDENGARI OLEH MEREKA SEDANGKAN SUARA-SUARA LAIN GAGAL DIDENGARI. JADI BN SAHAJALAH YANG MAMPU MENGEKALKAN KESEJAHTERAAN AGAMA ISLAM. ORANG PAS BANYAK MENJADI BONEKA KEPADA DAP N PKR SAHAJA. SO VOTE FOR BN FOR US, OUR CHILDREN , GRANDCHILDS SHINING FUTURE. YES!

  ReplyDelete
 4. Semoga bn akan menang utk agama bangsa dan negara

  ReplyDelete