Pages

Sunday, April 21, 2013

PEMIMPIN ISLAM TULEN!! MANA ADA SIMPAN DENDAM!!
















Kau boleh tidur ke malam tadi Fariz? Orang yang kau hari2 kutuk, jemput kau duduk minum semeja. Pastu amik lagi gambar kau!!! Pemimpin kau ado?!!!!!

4 comments:

abe long said...

salam, kak jee

mohon kak jee masukkan blog saya dalam list blog kak jee.

www.abelongthekacak.us

terima kasih

Anonymous said...

terbaeek kan kak gee, bangga kita ada pemimpin yg mcm nie,kita sendiri pun lum tentu wat mcm nie nie dgn msh kita...

Anonymous said...

Salam Kak Jee, ya ini lah pemimpin yang kita cari. X mahu ler pemimpim yang emo, mulut laser, muka samseng sampai dah hilang seri. Dengarnya si Khalid Samad pun tunjuk perangai buruknya masa penamaan calon si Shah Alam. Langgar arahan. Si Nuar pun sampai di paksa- paksa suh bersalam dengan pencabar dari BNnya tu. Ntah apa2 derang ni x professional langsung tull..

hijaudaun said...

salam kak jee. sama jgk mcm tun m. walau apa pun org duk mengata dia, tapi tak der pulak dia nak membalas dgn kata2 keji mcm diaorang tu. memng diaorang ni jenis emosional dan suka bermusuh-musuhan yg paling sedih sesama melayu dan islam tu.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...