Friday, November 25, 2011

MENTONG DI UNCLE CILLI'S



Butter Prawns 

Taufoo Goreng



Layan gambar jer lah ya. Sekarang dapur Kjee dah jarang sangat berasap. So most of the time makan kat luar sebab tak ada masa. Tapi esok, hari Sabtu, Insya allah dapur akan berasap semula.



In the mean time, korang tumpanglah tengok gambar ni. Ini masa kami makan di restoran Uncle Cili, Amcorp Mall beberapa hari yang lepas.

Semua sedap. Kami order Butter Prawns, Seafood Curry, Taufoo Goreng dan terung masak cili. Dan of course nasi putih. Layannnnn.


Seafood Curry

Sambal Terung



6 comments:

mama iris said...

salam kak....glad to see you yesterday....

-Nurul-
Taman TTDI Jaya

http://nurulazmichenta.blogspot.com/2011/11/tiap2-hari-baca-dapat-bersua-muka.html

Kjee said...

Salam Nurul. dah intai blog awak dan tinggalkan jejak. hehehe. awak fren blog rupa2nya ya. unsangkarable!

norhidana said...

ish3... lapar balik tgk segala menu yg akak letak kan...
paling geram ngn kari seafood itu

intan_blur said...

petang2 mentong ye kak..auwww..sdpnye

Anonymous said...

salam..

kak jee..nk mtk tlg postkn cara2 nk wat rojak..klo kak jee ade resepiny eblh gak..tq

Srikandi Malaya said...

Ya ALLAH.. sedapnya kak jieeeeeeeee

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...