Pages

Sunday, April 28, 2013

BARU DAPAT 8-JUTA PAGEVIEWS, NAK KECOH KER? HEHEHE



Pageviews blog Kjee dah capai lebih 8-juta hits dalam masa 2 tahun 3 bulan. Kjee ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada korang kerana sentiasa sokong blog Kjee yang tak seberapa ini.

Jugak terima kasih kepada haters blog ini. Korang hate pun, korang tengok jugak. Justru peningkatan yang mendadak ini. Hahaha I Like!!

Bukan senang tau nak dapat hits sebanyak ini kalau entri hanya berkisar mengenai kisah2 yang berkaitan dan tidak berkaitan dengan hidup Kjee.

Sungguh ni, tak bohong. Kjee tahu ada yang nak dapat 10 pageviews sehari pun susah. Kecuali kalau  blog korang tu blog politik. Itu citer lain lah kan! Blog politik boleh dapat sampai 1-juta hits sehari.


Sebab makan tak hengat donia dapat diabetes. Padan muka Hehehe

Tapi Kjee tak harapkan hits banyak2. Kekadang dapat dekat 20-ribu plus plus pageviews sehari dan di hari ngorok (tidur dalam bahasa Jawa), adalah dalam 12 hingga 15-ribu sehari.

Kjee ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pembaca tegar blog Kjee ni. Kekadang sampai seminggu Kjee tak update tetapi apabila Kjee cek pageviews dapatlah belasan ribu hits. Bestnya. Itu yang buat Kjee rasa bersalah sangat, langsung terus buat entri baru. Hehehe.

Ini entri pertama Kjee dulu. Lawak betul bila dibaca kembali. Masa tu nak test power jer. Baca sini. Kemudian setahun kemudian, ini pulak catatan Kjee...Baca sini.




Kjee banyak juga sumbang entri bawah label Anak Seni. Maklumlah Kjee kan pernah satu ketika dulu mengharungi pahit manis hidup sebagai insan seni. Kemudian entri kedua terbanyak ialah Kisah2 Close To My Heart. Kisah2 yang boleh buat Kjee ketawa dan menangis.

Tapi Kjee tak nafikan jugak ramai yang minat entri masakan Kjee walaupun gambar2nya biase2 jer. Lauk2 pun biasa2 jer tetapi itulah citarasa Kjee bab makan ni.

Memang tidak mudah nak puas hati semua. Kjee terima banyak jugak komen yang suruh Kjee berhenti menulis, cepat mati dan semua yang sewaktu dengannya. Ada aku kesah? Itu semua dugaan bagi Kjee. Dugaan yang lebih teruk pernah kulalui, inikan komen dari mereka yang tak ada telor dan hanya guna status Anonymous!

Hope korang terus enjoy baca apa yang Kjee tulis. Kalau tak enjoy nak buat camner. Free bukan perlu bayar tau!! Hehehe.

Antara entries Kjee


11 comments:

Anonymous said...

we choose a Better Nation kak jee . teruskan berblog . peduli apa org nk kata . internet bayar sendiri2 .

Mama Ann said...

Tak pernah hate pun..suka lagi ada..

Anonymous said...

Ha a..baru perasan ni ialah pelakon drama dulu. Tak sangka dah jadi penulis blog.Hebat!

inahar ali said...

tahniah kakjee cayangg! muaaahh!!

idahj said...

congrats

Anonymous said...

relax kjee :P
pedulikan mereka yg sakit jiwa tu..

Haliza Ghazalli said...

Salam singgah...
Enjoy ur blog n respect your sincere frankness....

norzila said...

yeayyy kak jee.. apa 8 juta?...thumbs up..

AspenMyL said...

Duhai K.Jee...yang selalu ku stalking blog nye ini....terimalah daku sebagai anak muridmu....huhuhuhu...super serious ni kak jee.....

etty Melissa said...

Rindu kalau kak gee xpost..hari2 tgu je..

Boonz said...

Congrats Kjee... Bulan lepas lama jugak Kjee tak post entri... Hari2 me & my besties tunggu... Tapi kitorang sabar je cos mungkin Kjee tak sihat kot... Anyhoo, sekarang Kjee dah banyak post entri balik, so, dengan tidak membuang masa kitorang akan selak2 page ni sampai habis... Hahahaha...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...