Pages

Monday, July 15, 2013

LAYAN DRAMA TERAKHIR LAKONAN KJEE.







Kalau tak kerja, jom tengok drama terakhir mokcik berlakon. Skrip ni cetusan idea Kjee dan UnclePali. Maklumlah, kami bertemu pun masa chatting MRIC dulu. Tapi lepas kahwin, Kjee kena ban chatting tau. Kahkahkah.

Drama ini dibuat, kalau tak silap Kjee pada tahun 2002 atau 2003. Dah tak ingat. Ditayangkan di TV3. Sekejap jer Kjee buat skripnya. Dalam seminggu.

Untuk seronok2 jer. Tiada kaitan dengan yang hidup atau yang dah tiada. Tak tau macam mana, masa UnclePali tengah godek2 komputer dia, dia jumpa file drama ni. So, Kjee rasa apa salah share kan? Dah banyak kali ulangtayang kat TV3.

4 comments:

intandayani said...

Semalam petang pun ade cite yang Kak Jee berlakon.Hehe terus cakap ngan husband saya selalu baca blog Kak Jee refer resepi

amy ali said...

salam kak jee..saya amy follower k.jee yg pasif..tp hari nie teringin nk komen bile tgk lakonan k.jee smalm..bile tgk cite tu sy teringat kat blog k.jee..bile sy tgk drama tu sy ckp..ape reaksi k jee tgk lakonan die nie kan..sampai sy ketawa sendiri

Irfa said...

smlm pun sy tgk kak jee
tajuk balik kampung
hehe

Nur Najihah Hamidi said...

sayang kk jee x brlakon lg....klu kk jee brlakon rumah kedai lg best....skang ni ntah ape2 lh rumah kedai

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...