Pages

Monday, July 29, 2013

MELANGKAH KE USIA BARU





Assalammualaikum. Hari ini Kjee masuk usia baru, sekali lagi  di bulan Ramadhan yang mulia ini. Syukur kepada Allah swt kerana memberiku kesihatan, rezeki dan juga peluang untuk bersama mereka yang Kjee sayang dan hormati.

Terima kasih atas segala ucapan tahniah dan yang penting dengan susulan doa agar hidup Kjee terus sihat dan diberkati Allah swt.

Alhamdullilah syukur. Mudah2an di usia ini Kjee akan terus boleh dan dapat berkarya mengikut cara Kjee.

Dan Kjee amat bersyukur kerana dikurniakan suami dan anak yang menyayangi diri ini disamping sanggup susah dan senang bersama.

Amin Ya Rabbalalamin.





21 comments:

||aLeaSaRa|| said...

alhamdulillah,semoga usia dan kesihatan diberkati Allah,juga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan amin..

semalam saya tengok filem pak tam duda di tv3,kak jee pun ada berlakon,kan?rindu tengok kak jee berlakon :)

Yatie Fizzy said...

In shaa allah =) semuga kjee senantiasa happy dan bahagia disamping suami dan anak2 tersayang ^_^

Intan Payung said...

selamat hari lahir kak jie..may god bless u alwiz..

Mon MonaLea said...

Assalammualaikum Kak Jee.

Selamat hari lahir diucapkan.
Semoga kak jee dimurahkan rezeki dan sihat-sihat selalu.

* suka baca penulisan kak gee dekat blog ni. banyak resepi yang kak gee bagi saya dah cuba. tq...

siti azizah Sang Pencinta said...

alhamdulillah.. di doakan Puan sentiasa diberikan oleh Allah SWT kesihatan yang baik dan selamat dunia akhirat..

Masya said...

selamat hari lahir kak jee, semoga dipanjangkan umur & diberikan kesihatan yang baik serta dimurahkan rezeki .. amin..

me_blueberries said...

Salam Kak Jee, Saya silent reader kak Jee :P Birthday kita sama :) semoga kita sentiasa dirahmati dunia dan akhirat. Happy Birthday Kak Jee

me_blueberries said...

Salam Kak Jee, Saya silent reader kak Jee :P Birthday kita sama :) semoga kita sentiasa dirahmati dunia dan akhirat. Happy Birthday Kak Jee

zard said...

Selamat ulang tahun k. Jee. Moga diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki serta dipanjangkan usia. Aamiin.

Doa dari kami,
Zaph & suami serta our purrlings --> Blackie, Belle, Abboud, Sox, Baby, Lady, Fluffy, Spacey, Nino, Nina, Salem Sabenhagen, Tupai, Edward C, April, Jacob B, Hachiko, Bintang, Cleo, Chomel, Moira, Mia, Mu'ezza, Bunyamin, Smithy, Dipo, Reese, Annie, Tuah, Nadim, Lily & Hideki.

Diah Rothman said...

Alhamdulillah... Selamat menyambut hari lahir...semoga di beri oleh Nya kesihatan yang baik, rezeki yang melimpah dan beramal kebajikan yang berterusan... Aaminn

naniasda said...

As Salam..
Selamat Ulang Tahun...semoga Kjee dikurnia kesihatan, diberkati dan dirahmati dalam segala urusan olehNya..

Anonymous said...

Happy Birthday kak Jee, muga diberkati Allah, dikurniakan dgn kshtn yg baik serta diluaskan lagi rezeki ..aminn

suhaila

Qhaifa Nur said...

selamat hari lahir kak jee...
moga dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki...

Syuhada Baharudin said...

Selamat Hari Lahir KakJee

Semoga sentiasa bahagia, sihat, dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia dan sentiasa berada di bawah lindunganNYA.

akuzle ayu said...

Selamat pjg umu4 dan diberkati. ALLAH, kakjee.. pulut tu menggoda..hihi

Anonymous said...

salam kkjee
selamat hari jadi. semoga sehat tubuh dan fikiran dan terus dapat beramal kebajikan.
pesan nya jaga makan minum yea..pls ban forever santan,manisan gula, garam.to achieved the above must eat healthily...less carbs, cholestrol, chesees etc....

maaf ya kalau kak jee tersinggung. but u must look after yr health.

wasalam

kr
ifa

Anonymous said...

Selamat hari jadi kak Gee,
Semoga bahagia sampai ke syurga.

Anonymous said...

Happy birthday kak jee. Teruskan berkarya dan mencipta resepi2.. Saya sangat suka membaca blog kak jee. Semoga panjang umur dan murah rezeki.. Miera

Suzie said...

Selamat hari lahir kak jee. Semoga diberkati Allah selalu ....
Tq sebab suka share resepi

Anonymous said...

selamat hari lahir kak jee. semoga kak jee sentiasa dalam rahmatNYA. saya doakan kak jee akan terus aktif menulis diblog yang penuh informatif ini. terima kasih. mory.

susumanis said...

Sanah helwah barakallahu fiik k jee, k jee nyer birthday sama birthday hubby sy la, dy doakan k jee sihat selalu, bahagia dunia akhirat, cepat dapat cuvu dr nadia...hihihi...aamiin ya Rab, ya Rabb, ya Rabb

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...