Pages

Wednesday, July 24, 2013

SELAMAT PENGANTIN BARU DATUK SHUKRI DAN DATIN ARIANIE



Kalau sudah jodoh memang tidak kemana. Walaupun terpisah selama 9 tahun, namun kesabaran Hattan untuk memujuk Arianie Abidin menjadi suri hidupnya sekali lagi, nyata berbaloi.

Datuk Hattan atau nama sebenarnya Mohd Shukri Sahabuddin, 49 tahun, bernikah semula dengan Arianie Abidin dalam satu majlis sederhana di Hotel Marriot, Putrajaya. Majlis ini cukup bererti bagi pasangan ini kerana ia disaksikan anak bujang tunggal mereka, Adam Eiman, 15 tahun.

Selamat Pengantin Baru Datuk Mohd Shukri dan Datin Arianie. Mudah2an ikatan kali ini akan berkekalan hingga ke nafas akhir, Insya Allah. Amin.

Berita penuh sila baca SINI.

7 comments:

adzairdawati makdara said...

kalau dah jodoh pi mai pi mai tang tu jugak kan Kak Jee hehe.. syukur alhamdullilah semoga berkekalan hingga ke Jannah insyaa allah

Anonymous said...

Hmmm.... Hattan jagalah isteri u tu elok2... Jangan biar dia dok pakai pakai seluar pendek kesana kesini macam ah moi. Sakit mata saya tengok dia dok clubbing kat khalayak ramai kat curve mcm tak de anak.... At another occassion, punyalah sombong bila duduk sebelah org biasa2 mcm saya ni, takda hormat langsung ngan org tua, tetiba bila nampak abg saya yg dia kenal tu, punyalah gedik sembang tersengih2 then baru nak senyum kat parents saya. Meluat !!

Kem Mirza said...

baru saya tahu nama datuk hattan tu shukri. Baguslah mereka bersatu semula demi anak

Masya said...

alhamdulillah .. moga hodoh mereka berkekalan...

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

terkejut saya sekejap tadi kenapa Ariane kahwin dengan orang lain pulak.. haiiii... rupanya nama Hattan tu, Syukri ya.. Selamat Pengantin Baru Datuk & Datin, semoga cinta kalian hingga ke syurga... inilah yg dinamakan cinta sejati, kak Jee...

Salmi Khairil said...

alhamdulilah..mesti seronok anaknya

Anonymous said...

lelaki yg d dapat jodohnya d.
so westernise n lack of ...sama lah jdohnya yg bersesuaian.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...