Wednesday, May 4, 2011

302. 200004


Apa hal lak nombor ni? 200,004?!!! Yezzza 200,004 dalam masa 3 bulan 9 hari atau plus minus 100 hari!!!. Yeahhhhh made it! Unsangkarable!!! Terima kasih semua!!!!

Tapi dalam masa seminggu dua ni kena slow down sebab nak rush habiskan skrip...banyak lagi tau. Ada yang tanya kenapa tak habis2 lagi. Ingat buat skrip macam buat cekodok ker?

Apapun, kalau Kjee tak update blog, harap semua faham situasi Kjee. Dah lah kena pecah otak cari idea, keadaan sekeliling juga tidak banyak membantu. Stress giler.

Kalau Kjee berjaya menghabiskan dua skrip 13 episod ini dengan gangguan perasaan yang amat sangat, maknanya...I'm a Super woman!!!

Jangan ditanya apa yang sedang Kjee lalui sekarang! It's one of those things in life. Well, I've been through worse things...and I guess nothing can shake me now!!!!

Dalam mengejar masa membuat skrip, adakala Kjee update jugak blog cos itu sahaja yang betul2 boleh buat Kjee tenang. Tenang apabila korang komen dan tenang memikirkan ada yang sanggup luangkan masa baca apa yang Kjee tulis.

Love u all.

13 comments:

HaSue said...

Tahniah kjee..teruskan berkarya..pasal kebizian kjee tu mesti ramai yg fhm..takpe,kitorg leh selongkar entri lama yg lum terbaca lg..hehe..
tak lama lg mesti smpai 1 juta...chaiyokk2

Kjee said...

thnx HaSue. Satu juta tu susah nak capai tapi trylah kayuh pelan2 hehehe

ummi_khalish said...

mabruk k.jee..smoga trus brblog dn brkrya..i like...tpi..kje2 gk..kesihatan jaga ye..:-)

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

wahhh super hebatlah kjee...sekejap jer dah beratus ribu...tahniah!
kami faham kerja kjee..susah tu nak buat skrip.....13 episod lak tu...cuba suruh saya buat....rasanya setahun 1 episod...hahahah...bila nak habis mcm tu...^^

fauziah said...

Tahniah yg amat2..tabik Kjee !!!

Deena Sulaiman said...

congrats kjee ! wlau kjee x update pun peminat kjee ttp mengunjungi blog kjee ni.. luv u !

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Tahniah kak jee!! beratus ribu ribu lemon tu!!

Kak Jee abiskan 13 episod sejam ke setengah jam punya? kalau yg sejam punya mau pecah kepala jugakkan nak buat sampai 35-40SC++ tu.. Kalau buat satu tele rasanya lagi bestkan.. 65 -75sc aje settle dan tunggu payment kan... Apa apapun saya doakan supaya Kak Jee dapatkan siapkan skrip tu sebaik mungkin.. insyaallah =)

mama ju, said...

aslkm pn Jee

Tahniah, tulah bezanya org femes dgn tak femes
Apapun moga terus menulis..

Kak Sam said...

Wow memang dasyat. bedezup pergi nya. apa pun tahniah dan teruskan usaha

Syimama said...

hebatnya...waaa, becucuran ayak mata sy nak kejar no. tu...tahniah

Kjee said...

Adza - Kjee kena buat 2 skrip 13 episod...each 1 hour!! Pengsaannnn!!! 1 komedi dan 1 drama famili.

PN.ANUM said...

sabar kjee sabar...tenangkan pikiran kjee...da jd rindu kalo xbce blog kjee...huhuhu hebat kjee teruskn usaha....

sharifah rosidah said...

aku pun tak sabar nak tengok skrip yang kau buat tu dijadikan sitcom bersiri tajuk pun dah sedap belum ceritanya lagi.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...