Sunday, May 8, 2011

313. Dapurkakjee masuk Mingguan Malaysia!!


Tulisan pertamaku di akhbar setelah pencen jadi wartawan. Mingguan Malaysia 8 Mei 2011.
(ALAMAT BLOG DALAM MINGGUAN MALAYSIA, ADA KESILAPAN)
Reactions:

14 comments:

  1. uit.. laju bebeno weh msk cni.. tak dan kita nak baca paper lg..huhu.. k.jee & ogy mmg terbaek la..pasni komfem lg up la nombor kat tepi tuh..
    wartawan pencen yg masih bisa nih.. jgn maen2.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah KJ. Awal pagi dalam perjalanan ke tempat kerja saya stop beli Mingguan ( saya langgan BM ) dan sampai tempat kerja, terus cari apa berita BAIK tu .. ermmm rupa-rupanya BLOG kj dah masuk paper. Wahhh .. perkembangan cukup bagus ni. Bertambah meriah lah nanti blog KJ.

    ReplyDelete
  3. Tahniah Kak Jee..(^_^)
    And salam kenal dr sue...SELAMAT HARI IBU Kak Jee..

    ReplyDelete
  4. Jee, selamat kembali. pls delete com after kakjee. Rindu dapur kakjee lah, kueh teow halia. KAK TIM

    ReplyDelete
  5. Tahniah kjee.. ada segmen khas dalam paper pun takpe..khas utk kjee kan?
    teruskan berkarya..chaiyok2

    ReplyDelete
  6. selamat hari ibu jee
    wah n3 blog dh dpt liputan akhbar...tahniah jee...

    ReplyDelete
  7. tahniah kak jee...
    selamat hari ibu kak...

    ReplyDelete
  8. Mabrok Kak Jee dan Selamat Hari Ibu! =).

    ReplyDelete
  9. mingguan malaysia salah print alamat blog kjee. tak kisahlah. kalau yang nampak address kat header tentu boleh masuk.

    ReplyDelete
  10. x pe kak jee.. diorang taip http://dapurkakjee.blogspot.com diorang akn terus di bawa ke http://www.dapurkakjee.com/ sebab google terus propagate blog kak jee.. hheheehheeh

    ReplyDelete
  11. But CT, bukan address itu, yang dalam MM is http://www.dapurkakjee.com.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. tahniah jee sepatutnya dah lama kau buka blog sbb pada aku kau masih boleh menulis lagi. tahniah juga kepada tengku khalidah sbb tahu menghargai wartawan veteran seperti kau.

    ReplyDelete
  13. TAHNIAH SEMOGA TERUS BERJAYA...

    ReplyDelete