Thursday, May 5, 2011

305. SELAMAT HARI IBU






Tiada profesyen semulia profesyen sebagai ibu. Kerja tanpa gaji... tanpa rungutan... tetapi meluap2 dengan rasa penuh kasih dan sayang terhadap anak2 yang dicintai!

Kepada semua ibu dan bakal ibu, sudi kiranya terima poskad ini dari Kjee.

Tiada syarat untuk menghangkut balik poskad ni. Ini hanya sedikit cara Kjee meluahkan rasa kasih dan sayang Kjee kepada korang semua. Dan seperti biasa, kredit diberikan kepada pencipta kad ni...Unclepali. Thnx abang.

Kepada semua yang masih ada ibu, berilah pelukan erat dan ciuman kepadanya di Hari Ibu. Beliau tidak pernah mengharapkan apa2 dari kita. Hanya kasih sayang yang kekal abadi hingga ke akhir hayat!

Happy Mother's Day All.

Nota:
Boleh dijadikan PC wallpaper, pesan Unclepali.

23 comments:

Kak Sam said...

tq kjee. nak pi ambik lori sat. Nak angkut kad ni.

YANA SHAIFUL said...

Assalamualaikum k.jee..Dtg nak menghangkut blk poskad sempena hari ibu..yana org pertama ke angkut poskad nii..hehee..excited sgt coz 1st time sambut hari ibu sebagai seorang ibu and tak sabar nak blk kg peluk ibu yg dah lama tak jumpa..miss u so much mama..tahun ni kita potong kek ibu berdua ek..:-)

KakAsma said...

tenkiu Kjee,kad aritu dah angkut dah tapi lum gantung lagi ,nanti kita gantung dua2 sekali...suka,cantik,cuma kita dah tak de mak nak dipeluk,harap anak2 pulak laa peluk kita kan...Selamat Menyambut Hari Ibu juga buat Kjee

Sharifah Nadzarah said...

assalam k jee..sy amik ye kad ni..TQ3..selamat hari ibu juga utk K.jee

Kjee said...

thnx semua yg sudi hangkut. hehehe

sha said...

cantik.. sayangi org yg mnyayangi anda

'idun sa'idun said...

Cute lah kad ni.. :)

Yatie said...

Selamat Hari Ibu juga buat Kjee.....cantik kad tu..nnti Yatie ambil ya...tq..

Kjee said...

silakan seseiapa yang sudi.

inahar ali said...

Selamat hari ibu ye kak jee!! muaaahh...

cikgu su said...

Kak jee
Kita tampal Kt blog kita ek?
Time kasih.
Selamat hari ibu kak jee

Along Maklong said...

kak jee.. terima kasih..
sat lagi nak soh PA maklong tolong ambikkan..
selamat hari ibu buat kak jee jugak..
semuga kita sama2 menjadi ibu yang terbaik dimata dan dihati anak2..

Diana @ Melley Mey said...

terima kasih akak... Selamat Hari Ibu gak buat akak Jee.. diana pun dah angkut dah poskad cantik nie ... ;)

CT Delima said...

Assalamulaikum Kak Jee

Alhamdulillah.. terima kasih kak jee. ct amik bawak balik gantung kat dinding ya kak Jee. Walaupun ct dah tak ada ibu bukan bermakna kita tak boleh menyambut hari ibu kan.

Selamat hari ibu juga buat kak jee.. semoga kak jee dan ibu2 yang diluar sana akan menjadi ibu yang akan sentiasa dikenang baik di dunia dan akhirat..aminnn

nur easy said...

salam k jee..

selamat hari ibu jg.. moga sama2 dapat menjadi ibu y baik ;)

chikadakbiru said...

kak jee Tq yea....nanti kami angkut kad nih...

Mama Datt n Dania said...

senyum jugak dpt kad ni walaupun selebret kat spital!

selamat hari ibu kak gee!

Shikin said...

Selamat Hari Ibu Kak Je.

Sedihnya Shikin sbb teringat kat ibu Shikin...dan Shikin pula belum lagi bergelar ibu....tapi anak murid semua panggil bonda....
Semoga Allah memakhbulkan impian menjadi ibu tidak lama lagi....

perfume merahjambu said...

selamt hari ibu untuk semua ibu2 di dunia..saya saang mak :)

cik cek said...

Assalamualaikum....Kak jee...

Happy Mother's Day to kak jee juga...Tq sesgt utk poskad yang cantik utk sume ibu2 dan bakal ibu...
Cek amik poskad ni ya....tq tq sekali lagi...:)

Anonymous said...

thanks kjee.slmt hari ibu wt kjee jg.nnt nk angkutlah poskad ni...(thanks to unclepali coz design kad yg cantik ni) -elani

sharifah rosidah said...

terima kaseh jee, aku pun nak ucapkan selamat hari ibu untuk kau juga

Anonymous said...

thank u very heavy kjee 4 the card.....selamat hari ibu buat kjee...nor

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...