Sunday, May 8, 2011

313. Dapurkakjee masuk Mingguan Malaysia!!


Tulisan pertamaku di akhbar setelah pencen jadi wartawan. Mingguan Malaysia 8 Mei 2011.
(ALAMAT BLOG DALAM MINGGUAN MALAYSIA, ADA KESILAPAN)

14 comments:

ell joella said...

uit.. laju bebeno weh msk cni.. tak dan kita nak baca paper lg..huhu.. k.jee & ogy mmg terbaek la..pasni komfem lg up la nombor kat tepi tuh..
wartawan pencen yg masih bisa nih.. jgn maen2.. :)

nur easy said...

wah meriah..;)

Anonymous said...

Tahniah KJ. Awal pagi dalam perjalanan ke tempat kerja saya stop beli Mingguan ( saya langgan BM ) dan sampai tempat kerja, terus cari apa berita BAIK tu .. ermmm rupa-rupanya BLOG kj dah masuk paper. Wahhh .. perkembangan cukup bagus ni. Bertambah meriah lah nanti blog KJ.

ibh said...

Tahniah Kak Jee..(^_^)
And salam kenal dr sue...SELAMAT HARI IBU Kak Jee..

Anonymous said...

Jee, selamat kembali. pls delete com after kakjee. Rindu dapur kakjee lah, kueh teow halia. KAK TIM

HaSue said...

Tahniah kjee.. ada segmen khas dalam paper pun takpe..khas utk kjee kan?
teruskan berkarya..chaiyok2

kzai said...

selamat hari ibu jee
wah n3 blog dh dpt liputan akhbar...tahniah jee...

Mas said...

tahniah kak jee...
selamat hari ibu kak...

anakbulan said...

Mabrok Kak Jee dan Selamat Hari Ibu! =).

Kjee said...

mingguan malaysia salah print alamat blog kjee. tak kisahlah. kalau yang nampak address kat header tentu boleh masuk.

Cik Tanah said...

x pe kak jee.. diorang taip http://dapurkakjee.blogspot.com diorang akn terus di bawa ke http://www.dapurkakjee.com/ sebab google terus propagate blog kak jee.. hheheehheeh

Kjee said...

But CT, bukan address itu, yang dalam MM is http://www.dapurkakjee.com.blogspot.com

sharifah rosidah said...

tahniah jee sepatutnya dah lama kau buka blog sbb pada aku kau masih boleh menulis lagi. tahniah juga kepada tengku khalidah sbb tahu menghargai wartawan veteran seperti kau.

mn fija said...

TAHNIAH SEMOGA TERUS BERJAYA...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...