Tuesday, May 10, 2011

317. Maaf Kjee sibuk ari ni




ensan cik google
Salam. Sorry hari ni tak dapat nak update cos nak pergi hantar Mak Mertua dan Kakak Ipar ke klinik Haji Zuber di Beranang. Kemudian balik rumah dan terus amik Nadia untuk balik kampung hantar Tok dan mak sedara dia.

Kalau tidak ada apa aral, kamai akan pulang malam ni. Doakan kami selamat dalam perjalanan sepanjang hari ini.

Kalau ada story menarik sepanjang perjalanan nanti, Kjee balik dan story korang ya.

So have a nice day all.

6 comments:

Mas said...

akak...moga selamat pergi dan balik...
moga dipermudahkan segala urusan...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

nampaknya kjee lebih bz dr lebah hari ni... semoga selamat dalam perjalanan yer kjee...^^

CT Delima said...

Assalamulaikum Kak Jee

ct doakan semoga perjalan kak jee dipermudahkan, selamat pergi dan selamat kembali. ct tunggu cerita menarik tu nanti :DD

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

semoga perjalanan kjee selamat pergi dan selamat pulang yerk... aminnnnnnn

suzi fauzi said...

Take care kjee..selamat pi n selamat mai balik..insyaAllah

sharifah rosidah said...

semuga selamat pergi dan selamat balik, aku sentiasa mendoakan kesejahteraan kau jee.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...