Wednesday, December 21, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - PENYANYI MELAYU















31 comments:

Tipah said...

Sape ni kak jee? Daringnyaaaa.. Pompuan asli ke pondan??

deena said...

xkenal la penyanyi ni...:(

Anonymous said...

ni bukan ke..alah sapa tu..ha lena hangit ke hapa ntah..dasyat..tak insaf2 lagi dia ye..kesian..

Sari Yusa Ibrahim said...

Mcm kenal tapi kalu salah org jadi fitnah pulak, tak molah sebut nama dia, hehe ;-)

kasihredha said...

Siapakah penyanyi ni...tak kenal pun.
eeeeeee..malunya tengok

Adib said...

murah

Scarlett O'Hara said...

Melayu baru yang makin layu...

kakyong said...

Ya Allah, gediknya..
x kenal lah.. siapa??!!

Anonymous said...

lena hangat tue......!!!

NenetPenne (NP) said...

ayoo siap bertindik lidah lagi
biasalah kalau penyanyi kelas D ni, gaya mcm tak ada maruah..
insaf laa wey..
nama tau tapi malas lah nak sebut
ingat kalau buat mcm ni dikira sporting ker??
boleh tahan jugak laki si penyanyi ni bagi bini dia di peluk jantan ..
kelas kau suami...

aNIe said...

Issykkk!! Lidah pun bertindik... astaghfirullah...

Munie LaVille said...

liena hangat??ingt dah berubah dh...haizz

Effa said...

speechless!!

Jun said...

kjee..salam..kita selalu sekodeng sini tp mmg x de tinggai komen...tp retis2 melayu ni, alahaiiii....apelah nk jd yek!

Anonymous said...

Sayang sekali, nampak sangat dah "hilang kelas", sampai begitu pula. Kalau tak silap ini jamuan tahunan satu persatuan cina yang diadakan dekat2 sini juga. Agak2nya dah mabuk, tu lah kureng waras. Tak pe, bila tua sikit, pakai tudung dan bermula hidup baik2, terlambat daaa.... hipokrit sungguh !!

Madam Casper said...

Leina Hangat ka tu?? ermmm

Rahmah Ram Ram said...

macam-macam aksi meLAKUkan diri untuk dapat persembahan pentas...senonohlah sikit ish! takde perubahan langsung.

Dunia familyku said...

SUBHANALLAH YA ALLAH SEMOGA ALLAH BERI DIA PETUNJUK...

Anonymous said...

lina hangat yang dah x hangat terpaksalah buat gitu nak bagi hangat he...he...

atievan said...

k.jee...sya xbrani nk komen pasal dia ni sbb dia kwn baek pd kwn sya...kalu xsilap ni show annual dinner baru2 ni dkt restoran seri melayu jln conlay tu....tapi tu laa hakikat

Anonymous said...

napelah leina ni tak belajar dr kesilapan....sungguh menyedihkan...huhu

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Saya pernah tenguk lebih dari..malu dibuatnya masa saya attend dinner company...lagi hebat leggy dia koyak..alamak malu betul.....astaqfirullahalhazim... nampaknya sehingga kini pun tak nampak tanda2 dia nak berubah.....

Shahrizat said...

Lena hangat ni ..iskh iskh iskhhh

izat

yaya chef kecik said...

YA ALLAH!! dah tua2 tu sedar diri sikit tak boleh ker ayooo!!

Anonymous said...

Kita sama2 berdoa utk kawan kita ini semoga kembali kepangkal jalan insyallah suatu hari nnti dia akan berubah,dan kita jgn nmpk keslahannya sahaja..ya allah kau berilah petunjuk pd sahabat ku ini...amin

ASMAH YUSOF said...

jauhkan la...somoga diberi petunjuk

ashiekien said...

mak aiiii.......serammmmm

Anonymous said...

dah biasa la tu...

ZurinaZ said...

x insaf2....geli mak!!

Anonymous said...

Memang tak kenal pada mulanya.Sebab hidungnya dah lain. Dulu hidungnya lain tau. Semuga Allah beri dia petunjuk. Suaminya ada lagi ke?Rasa rasanya ???????

Anonymous said...

MasyaAllah..klu ye pon nak entertain crowd, x de ke cara yg lbh elok sket..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...