Sunday, September 22, 2013

MARI MARI MARI.... STOK BARU DAH SAMPAIOleh kerana permintaan untuk ramekins saiz 4 inci lebih banyak daripada saiz lain, Kjee kini menumpukan jualan saiz itu sahaja. Actually beza antara saiz 3.5 inci dengan 4 inci tidak banyak mana pun. Harganya sama seperti saiz 3.5 inci.

Selain itu, Kjee juga telah menambah stok Acuan botol 3-muncung untuk Roti Jala. Heran jugak sejak minggu lepas order semakin meningkat. Baru Kjee sedar kita akan menyambut Hari Raya Aidil Adha pada pertengahan Oktober nanti.

Jadi, kalau ada yang nak order acuan2 diatas, sila sms Kjee. Jangan tunggu hingga saat-saat akhir.  Terima kasih.Roti Jala atau Roti Kirai. Resipi klik SINI
Pie Tee.  Resipi klik SINI 


Kjee belum pernah cuba buat pie tee lagi. Ada orang panggil Top Hats. So gambar diatas Kjee google. Untuk resipi korang klik jer kat situ dan korang akan sampai ke blog blogger masakan femes seantero dunia, Mat Gebu.
Telor Kukus. Resipi klik SINI 


Chicken Pot Pie. Resipi klik SINI


Mangkuk Ramekins bukan sahaja boleh buat untuk kukus tapi masuk oven serta jugak microwave. Mangkuk serba boleh.

KALAU ADA SESAPA BERHAJAT, HARAP SMS KE 0126780501. TAK PAYAHLAH EMAIL ATAU TANYA DALAM RUANGAN KOMEN YA. PESANAN ATAU SEBUT HARGA HANYA DIBERI MELALUI SMS. TERIMA KASIH.


0 comments:

Post a Comment