Wednesday, September 28, 2011

NABIL NAK KAHWIN ZIRA

Walaupun Nabil pak lawak yang cukup menghiburkan semua tapi time dia nak kahwin, dia betul2 serius. Tadi Kjee singgah kat blog ni dan ternampak kad kahwin Nabil yang cantik sangat.


So demi korang Kjee pohon copy paste kat blog Kjee. Amacam? Cantikkan? Belum pernah orang lain buat kad cam ni. Tapi kenalah dengan dia sebagai Raja Lawak. Kalau korang yang buat, belum pasti sesuwai kan?

Selain itu, siap ada video sekali. Sweet sangat...dua2 sweet. Zira lagi sweet.

Apapun, blogger d_hatieku ini kata dia peroleh sumber ini dari blog Oh Bulan. Tenkiu both of you for sharing.


Nabil & Zira :: save the date from lhmediatv on Vimeo.

4 comments:

MamaFaMi said...

So sweet...
Oh and the date of the reception, sama dengan my son's birthday. :D

sharifah rosidah said...

Kreatif la nabil, pandai cari idea nak propose kat zira ni.

inahar ali said...

iyela kak jee..sweet banget tpkan masa kita kawin dulu pun cikli wat kad kawin kartun gak tp hitam putih jek xder kaler..(eh rugi lak rasa x simpan sekeping wat kenangan..hehe!!) eh nk tanya kakjee laa..mana pi chef mustafa jones tu..sejak raya tutup sampai la nih..alahai cikli asik teringat jek kt bbq ribs nye tuh..sampai kempunan..hehe! dh pindah ke diowg?

Kjee said...

Isyhhh3 sayangnya!! Suruhlah Cikli buat lain heheeh.
Chef MJ dah pindah sejak awal Raya hari tu. Klik sini http://www.dapurkakjee.com/2011/09/jjcm-mj-buger-dah-pindah-ke-taman.html

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...