Friday, September 30, 2011

TOLONG!! KJEE DILANDA PENYAKIT CMG?

Kodok terbaru ku!
 Hah CMG penyebar penyakit apa? Alamak, cian Kjee kan? Baru lepas demam dan batuk dah terkena virus CMG. CMG mana? Che Mat Gebu ker? Yalah siapa lagi kalau bukan Che Mat Gebu tu. Mampus aku kena serang nanti. Cukup ke tanah nak lari?

Hehehe. Citer gempak malam Jumaat jer. CMG kan ada virus ulang tayang. Hari2 dia duk bebel banyak menu dia ulang tayang. Dan ade dia kesah? Yalah, Kjee pun tak kesah. Bukan dia ulang tayang cekup gambar sama dia tampal. Tapi dia masak yang baru punya Then dia amik gambar yang baru dan tayang.

So Kjee pun dah jadi cam CMG gak. Asyik ulang tayang Kodok Kjee. Oppps bukan kodok Kjee lah. Amboiiiii. Senyum korang yer. (Jangan kuning otak tau!! Ni malam Jemaat!!) Cekodok jagung udang yang Kjee buatlah. Kan dah banyak pagi Kjee buat tanpa sekali pun rasa bersalah or boring.

Kjee ni kan, jenis manusia yang kalau suka something, asyik ulang yang tu jer. Korang pasti perasan. Ada satu ketika Kjee gila buat roti (oppsss bukan Kjee buat tapi Kjee dera Nadia suruh buat). Pastu buat Puteri Salat atau Seri Muka. Pastu masak Daging Kaprau sampai nak teruwek2.

Kemudian bila dah jemu beralih ke lain. Hah samalah lah macam kodok (opps correction cekodok jagung ni). Dah empat ke lima pagi Kjee buat. Hari2 habis dan tak ada siapa lak yang complain masa makan. Tak complain ke tak berani komplen kan? Nanti periuk belanga terbang melayang layang...hehehe.

Anyway, Kjee tak tau lepas ni, gila nak buat apa pulak. Korang tunggu jer lah ya.

(NOTA: SORRY CMG, KJEE FITNAH AWAK. LAP U. HEHEHE)

Ini pon!!

2 comments:

Ary said...

gluppp....sedapnyaaaa...terliur tgk...

Oh Oeya said...

hihi.. Kita pun suka cekodok.. tapi lom cuba resepi Kak Jee ni :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...