Tuesday, October 18, 2011

HARAP MAAF. STOK ACUAN ROTI JALA HABIS!

Maaf banyak2. Kjee hanya akan dapat stok acuan roti jala dalam masa dua minggu lagi. Semalam Kjee amik 100, habis semua! Kjee order lagi 200 tapi Lily kata hanya akan sampai lebih kurang 2 minggu.






Ramekin pulak hanya ada saiz 2.4" dan 3". Saiz dua lagi pun habis stok. Kalau ada sesapa nak order ramekin, sila segera emel kjee (fauziah.samad@gmail.com). Harga akan kjee bagitau dalam emel. Minimum order 6 biji. Boleh campur.

Terima kasih atas sokongan anda semua. Macam nilah orang Melayu meniaga...tengah sedap2, stok habis. Hehehe.

Saiz dua dari kiri jer yang ada. Yang dua besar tu kena tunggu stok masuk.

Ini akan ada lebih kurang 2 minggu lagi.

11 comments:

liemaopurut said...

wah....rancak kakjee meniaga ni. alhamdulillah sambutan menggalakkan.
seb baek sy cepat...kalo tak kene tunggu lagi 2 minggu tuk acuan roti jala tu hihihi

intan payung said...

assalam kjee. ramekins tu untuk apa?

Wanjp said...

Bila dah sampai kjee jangan lupa simpan utk i ya...

Kjee said...

salam Wan. insya allah.

intan: ramekins untuk buat macam2 seperti puff, muffin dan lain2.

Anonymous said...

As salam. ..saya baru je sampai..ingat nak amik this saturday (saya ada email kat k. Jee tanya payment camana) kena tunggu lah gamaknya ..uwaaa.. Mmg nasib malang hari ni..luggage kami hilang satu.. Moga2 dipulangkan lah sesiapa yg terambil tu..now acu roti jala abis stok..nak nangis kat sudut lahh..hehe gurau ya k. Jee..apa2 pun saya akan tungguuuu.. (Zaph Rahman)

Kjee said...

salam Zaph. sorry about your lost luggae. anyway, kalau ada rezeki, there shd be one set for you cos ada dalam waiting list. keep your fingers crossed!

Anonymous said...

Alhamdullilah moga2 ada ya k. Jee..so boleh lh saya kata yabedabeduuu i love you lh k. Jee..tp kalau tk ada saya akan sabar menunggu...(zaph rahman)

jannatunna'im said...

as salam k jee,berapa rm acu roti jala?jual sepasang atau single?

Zarin Aziz said...

Salam k jee, bole saya tau berapa harga botol roti jala dan set remekin tu...

e-mail saya : imanzikry_ina@yahoo.com.my

geenasofea said...

Salam Kak Jee

Saya dah email pada kak jee, nak order acuan roti jala ni, harap dapat masuk dalam waiting list.

mama said...

assalamualaikum, berapa ye harga acuan roti jala tu..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...