Monday, October 17, 2011

KEDAI KJEE

Baru jer balik dari cuci mata kat kedai Lily. Banyaknya barang2. Gelabah jugak Kjee. Kebanyakkan gambar2 tak berapa cantik Kjee amik sebab maklumlah dalam kedai jer. Lighting pun tak cukup. Tapi apa yang ada ni, Kjee tunjukkan dulu. Ada banyak lagi yang masih Kjee belum edit.

Kalau ada yang berminat, sila email Kjee di fauziah.samad@gmail.com.









Jangan susah, harga yang Kjee tawarkan cukup berpatutan. Ada yang Kjee dah hantar barangan tadi. Semua kata harga amat munasabah dan lebih murah daripada yang pernah mereka beli di tempat lain. Percayalah, kata Dato Siti Nuhaliza.

Harga parcel semua barang ialah RM7. Kecuali acuan roti jala, posnya percuma.

HARAP MAKLUM. SEMUA HARGA AKAN KJEE BERITAHU DALAM EMAIL. TERIMA KASIH.











25 comments:

chikadakbiru said...

salam kak jee...

bole tak kak jee jual bahan2 nak buat takoyaki..mcm tepung tako, sos okonomiyaki dan lain2 lain lagi...Thnk u..

Anonymous said...

kak jee, acuan roti jala tu berapa RM?

eqinkhadijah said...

congrats kjee. happy for u kak. envy u juga sbb berjaya ada bisnes sendiri. motivate sy juga ni. congrats again :)

Kjee said...

Kalau nak tahu harga, sila email Kjee di fauziah.samad@gmail.com

Kjee said...

thnx Eqin!

Kjee said...

cikadakbiru, sorry bahan2 yang boleh lupus, Kjee tak berani jual.

Anonymous said...

salam..saya ada email kat kak jee berkaitan acuan pie t

Ezzah Aziz said...

Salam kak jee...saya tertarik dengan acuan roti jala tuu...dkt alor setar tak pernah jumpa pun atau pun...berapa rm kak jee?

Kjee said...

ya ker? tak ada pun?

Kjee said...

ezzah aziz sila email atau kalau ada dalam frenlist FB Kjee, antar je mesej kat FB.

cik cek said...

Kjee...minat nak beli acuan kuih dangai ngan roti jala....camana nak beli....lama dah teringin acuan kuih dangai tu.... :D

Rashidah Zainal said...

kak G..kalo nk jual utk online..kne amek bnyk2 pic brg2 kak G..sye minat ramekin tuuh sbb mmg sush nk dpt kt luor sner..kalo kak G bole dpt yg bekaler lgik menarik..stu lgik botol roti jala mmg sye suka..n jgn lupa kak G..ltk gak hrga dibwh stiap produk tuuh so pembeli tau hrganyer...kedai ka G kt mner nih?

Kjee said...

salam Rashidah. Rasanya ramekin hanya ada warna putih. maaf Kjee hanya berikan harga kepada mereka yang email. tak sedaplah bubuh harga sebab Kjee tahu ada orang jual acuan roti jala, misalnya, lebih mahal lagi. nanti kecik hati dia. just email me. tq.

Rabiatun Adawyah said...

salam kak jee, pot acrylic tu sesuai tak klu letak oil?

Kjee said...

Rabiatun, insya allah boleh. dia dari plastik jenis keras.

♫ mokwo® ♫ said...

menarik nye kak jee..tapi kan ramekin tuh kalau dipost agak2 selamt sampai ..n tak pecah?? mokwo minat gak nak oder

Kjee said...

mokwo tinggal mana? insya allah kami akan cuba pack sebaik mungkin.

♫ mokwo® ♫ said...

mokwo tinggal di senawang n9 nih hah..nanti mokwo email kakjee yek!

Anonymous said...

kak .. maaf ye .. kalau saya nampak sgt dungunya ..he he .. rameskin utk masak or buat apa yerrr. Pernah tengok di kedai tapi tak tau guna untuk apa.

Kjee said...

buat puff, pie..tengok dalam blog Che Mat gebu. dia ada gunakan. boleh bakar dalam oven. boleh buat jelly dan semua yang sewaktu dengannya.

Foodie Kitchen said...

kak....glass canister utk simpan spices ada x??

Kjee said...

nanti I check out for you.

Anonymous said...

congratulations! tahniah,tahniah kjee. kjee dah jadi business woman. seronoklah kjee sbb buat benda yg kjee suka and you're "savant" in this field. saya pulak yg terlebih seronok. psg

sharifah rosidah said...

Aku pun nak ucap tahniah, harap kau berjaya dengan perniagaan online ni,insyaallah aku doakan kau.

Anonymous said...

boleh order lagi ke kjee?...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...