Friday, October 21, 2011

KEDAI ONLINE KJEE - 3

SILA MAKLUM. KALAU SESAPA BANK IN DUIT, SILA BAGI NAMA SEKALI. ADA YANG BANK IN TANPA BAGI NAMA DAN DETAILS BARANG YANG DIPESAN. TERIMA KASIH.
KALAU NAK EMEL, ALAMATKAN KE kedai@fauziahsamad.com

Ini warna sebenar. Periuk yang kecik masuk dalam periuk yang besar. Isi air dalam periuk besar.

Ini rupa dalam periuk yang kecik.
Gambar ni amik tak cukup lighting. Hehehe


Kjee dapat pertanyaan pasal double boiler ni. Hanya ada satu warna. Kuning telor. Azlita Aziz tanya warna putih ada tak? Kjee dah tanya awal2 dulu sebab Kjee ni kan minat warna putih. Hampir semua pinggan mangkuk dalam rumah Kjee warna putih. Tapi kaler kuning ni pun lawa.





Pastu Noor Hasilah pulak nak tahu rupa dalam periuk ni. So Kjee amiklah gambar2 ini untuk semua tengok. 

Kjee juga dah survey harga double boiler stainless steel. Harganya dua setengah kali mahal daripada enamel ni. Tapi kalau guna double boiler enamel kena hati2. Pasti korang tahu kan sebab orang Melayu memang suka guna dulang enamel yang bulat besar tu untuk kenduri kendara. Dulu2 pun ada mangkuk tingkat enamel.

Minat nak beli, sila emel pesanan korang kat kedai@ fauziahsamad.com atau kalau dalam frenlist Kjee di Facebook.

Kjee dah order 10 biji. Minggu depan dapat stok. Siapa cepat dia dapat.


3 comments:

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

ka jee, banyak gila trafik blog ni!!

sharifah rosidah said...

Jee, aku kalau ikut hati memang nak beli, tapi double boiler vision aku pun dah tersimpan sebab sekarang dah jarang masak sebab busy ikut sb kehulu kehilir. Kalau beli yang ni pun takut jadi barang koleksi jer nanti.

Anonymous said...

Kak Jee...berapa harganya - Nurul

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...