Monday, October 3, 2011

KJEE ENTER FRAME DI DAPUR TANPA SEMPADAN!

Laa terkejut dog Kjee pagi ni apabila intai secara rutin ke blog Dapur Tanpa Sempadan. Ewah Che Mat ni bukan jer terer masak tapi terer sangat amik gambar. Kenapa? Eh lawlah gambar Kjee ni. Nampak slim walhal in real life cam king kong!!

Che Mat dah siap2 sofa special untuk Kjee duduk, maklumlah kan? (psst siap ko CMG, lain kali aku datang betul2 aku slim!!)

Anyway, korang baca sendirilah apa yang CMG tulis tu kat sini. Ewah rasanya macam selebriti top pulak sedangkan pada hakikatnya Kjee ni selebriti hukum tembak. Eh ada hati lak kita ngaku kita selebriti kan?

Memang tak puas bersembang dengan Che Mat, bonda beliau Mak Yah, ayahnda beliau Pak Berahim dan abang Long beliau yang sebenarnya nama Mohammad.

Kjee masih blur,  belum sempat edit gambar2 yang Unclepali dan Nadia amik kat Sedenak. Petang2 sikit yer.

5 comments:

Anonymous said...

masa kak jee amek gambor kat hotel PJ yg k.jee pegi mgu aritu pon nampak k.jee slim..apa rahsia...share lah

Kjee said...

nampak slim? hahaha kena pandai 'curi curi angle'.

Ummi said...

K.Jee, xpa gambar nmpak slim leh kasi semangat untuk slim balik nnt kan..hehehhe... Waaaah tiffinbiru tuuu...mcm2 org dah pegang...x mintak pinjam bawak balik barang sebulan dua ke tiffin tu K.Jee? hehehhee...

Mat Gebu said...

hahahhaa..kak jee releks lah kak, sofa tu mmg sepesel utk kita2..yang american size nih, tu pasal satu kelebihannya, cina tak boleh nak tipu kalau jual sofa, mereka kata bagus lah, tahan lah, ok bagi kita test duduk, kalau kita kata orait baru lah lulus QC dia..betul tak... (saja nak sedap kan hati sendiri...hahahhaa)

Kjee said...

yeh american size gitu kan CMG. I like!! I thought me King Kong size. Kahkahkah

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...