Monday, October 10, 2011

NADIA KENA TAHAN DI DAMAI SERVICE HOSP, TMN MELAWATI

album cik google

Ingatkan dia dah okay. Pagi tadi Kjee tak bagi dia pergi kuliah tapi Nadia berkeras nak pergi. Tengah hari Kjee jemput, dia kata tadi dia muntah2 dan cirit. So kami bawak dia ke Damai Hospital, Taman Melawati. Kena tahan.

Tadi masa Kjee tinggalkan dia, she was on drip. Kena masuk air sebab dehydration kot.

Apapun, nothing to worry. Doctor kata,  harap2 bukan denggi. Pulak!! Ingatkan keracunan jer.

12 comments:

Aziela said...

semoga Nadia cepat sihat

MamaFaMi said...

Kesian Nadia. Kita doakan dia cepat sembuhlah. Letih kalau kena keracunan makanan ni. Badan can become weak. Speedy recovery okay...

inahar ali said...

la ciannye nadia..ni mmg virus yg sgt jahat..apa antibiotik pun x lut..alahai tp hrp2 pas masuk drip nadia akan rasa lbh kuat & brtenaga..insyaallah! take care ye kakjee..

Along Maklong said...

kjee..
semuga anak kjee.. nadia cepat sembuh..

Mat Gebu said...

Hoo..alahh kesiannyaa...moga nadia cepat sembuh, pakcik mat doakan..utk kak jee juga do take care yeaaa...salamm...

anymz said...

get well soon nadia

izahdaut said...

Moga nadia cepat sembuhh.. 100plus tu boleh tmbh tenaga dia kan.. Boleh try bagi

Zie said...

as salam kak jee, doa utk nadia mudah2an cepat sembuh,insyallah

Kjee said...

Thanks semua. walaupun tak sihat, nadia ceria. dia kemsalam to semua dan terima kasih atas semua doa.

ibuintan said...

moga Nadia cepat sembuh

Anonymous said...

Salam kak jee... semoga nadia cepat sembuh... tapi kak jee kene bersedia kalau2 nadia kene denggi... nauzubillah... sebab mama su dulu kene cirit-birit muntah-muntah... lepas baik sehari dia kene balik... demam... then kami hantar hospital... denggi... nyaris2 denggi berdarah... dekat 20hari duk hospital... su setiawangsa

sharifah rosidah said...

Adoi aku pun tak tahu sama ada musim atau jangkitan sebab SB demam tak kebah2 dari balik Konvo si Wan sampai aku ke Trengganu pun dia demam lagi, terpaksa abaikan ubat sebab makan ubat tak baik at last cari tempt berurut baru ok.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...