Tuesday, October 18, 2011

RINDU WAJAH AYU UMI DI ZAMAN REMAJANYA...

DULU 
Ada orang kata Umi Aida telah menjalani satu transformasi plastik. Kjee siarkan gambar2 ini supaya kita semua boleh bezakan. Betul ker? Mekap dan juga usia boleh ubahkan wajah seseorang, hmmm?


KINI



SEMUA GAMBAR HASIL GOOGLE




16 comments:

fieda said...

dagu umi makin runcing rasanya....

Ayu said...

Salam..Kjee suka sgt2 tgk muka umi aida dan x akan pnah jemu nk tgk..mata dia, senyum dia & dia mmg ada full package..mmg fan umi ever & 4eva..

Anonymous said...

salam kak jee .. dia dah bega muka dia laa dapat kawin ngan paduka yg kaya raya ...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

suka gk gambar ummi yg dulu yg belah kiri tu.. wajah sejati wanita melayu.. hihi.. tp yg terbaru pun cun juga.. sesuai jd model gitu..

Anonymous said...

dia cantik dan lembut.. saya suka personaliti dan lakonan Datin Umi Aida (Iza Kayza)

Semut Senyum said...

dia dulu dan sekarang pun tetap cantik..
pandai jaga kecantikan..
moga Ummi aida dan suami kekal smpai akhirat...

Amie said...

Ummi memang cantiklah....

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Jee..Rindu pula nak tgk Kak Ummi muncul di kaca tv walau ia kedengarannya ia agak mustahil jeeeee....

Dan jangan lupa yaaa..nanti datang ke rumah dan sudi-sudilah kiranya mengambil award dari saya....

anymz said...

saya pernah jumpa umi.masa tu ogy ahmad daud pinjam rumah saya ni utk shooting.masa tu umi baru 17 thn..nampak suci sgt...:))))
dulu dan kini dia tetap umi aida.
harap2nya begitu lah..

kasihredha said...

cantik
tapi tak tahu tang mana yg dah berubah...
dagu kot?

Anonymous said...

umie ni .. tanpa mekap memang wajahnya klasik dan ada aura wajah gadis kampung yang ' suci ' ( maknanya bersih tanpa calitan make up ).. bibir, kening dan raut wajahnya memang ' memuaskan' mata yang memandang. Bila dah di make-up lagi terserlah lerrr. Tapi dua gambar yang akhir tu .. gambar terbaru ke ?? Nampak sexy, cun dan gaya moden. Gambar masa kawin pun cantik. Tak pasti cantik sebab dah di ' repair' atau hasil make up oleh pakar !!! sha Kedah

Kak Rose said...

kak rose suka Umi yg dulu... ayu gitu..mekap dan usiakah yg telah merubah wajah ayu Umi ni.... entahlah..tp mmg brbezakan?

sharifah rosidah said...

Aku pun suka tenfok muka dia versi dulu dulu.

Anonymous said...

6 tahun dulu pernah tengok umi aida tanpa mekap tebal...mmg cantik...pernah jugak tengok dekat2 fasha sanda tanpa mekap, umi jauh lebih cantik...itu dulu la sekarang tak tau le

honey ej said...

wallahu'alam

Anonymous said...

paling ketara tang hidong ngan bibir tu lar, Dulu kembang mekar bunga hidung tu, p skang....alahaiii...tajam la pulak...hihihi. Bibir lak mcm anjelina juli ^^,

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...