Tuesday, October 25, 2011

TERIMA KASIH BANYAK2

Terharu, sebak dan macam2 lagilah apabila Kjee tak putus2 dapat ucapan tahniah dan doa dari adik2, kakak2 semua kerana Wedding Anniversary Kjee yang ke-11 hari ini. Amin Amin Amin.


Tadi apabila Unclepali bangun, Kjee mencium tangannya. Dia tanya kenapa? Kjee kata hari ni ulangtahun perkahwinan kita. Oh ya ker? Hah Kjee jawab. Dapat banyak ucapan tahniah dan doa. Dia kata, alamak...itu pun dah masuk dalam blog.

Kjee hanya sengih sebab Unclepali memang risau kalau Kjee tulis hal2 yang dia kata very Private and Confidential. Ya ke P&C? Taklah kan!!

This is from MamaFaMi. Thnx. Cantik. Love you and everyone!


14 comments:

secangkir madu merah said...

tahniah... selamat menyambut ulangtahun perkahwinan utk kakJee dan unclePali semoga ikatan kasih sayang kalian berpanjangan hingga ke syurga... amin..

sharifah rosidah said...

Sekejap je masa berlalu kan jee sedar2 dah 11 tahun kau menikah, sorry akunterlupa sebenarnya bila bukak fb ramai yang wish2 kau baru aku teringat. Dan arwah bahayah pulak dah 12 tahun meninggalkan aku.

Nila Haji Salihuddin said...

SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN!!!!Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..........

azizah@cutemamadelicacies said...

Syukur alhamdulillah.. semoga Jee keksl hingga kesyurga, sihat walafiat, murah rezki.. amiin

zuwaidah said...

alhamdulillah dan tahniah ulang tahun perkahwinan ke 11...moga kekal bahagia hingga hujung nyawa. amin!!!!!

inahar ali said...

salam rindu kakjee..hepi anniversary wat kakjee & unclepali..moga cinta kasih kalian akan kekal mekar selama-lamanya serta sentiasa dirahmati olehNya..amin! muaaaahhh!!

anymz said...

Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke 11 tahun.
alhamdulillah semoga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa ya kjee..:)))


pssst...semalam saya masak lemak kupang.thnx for the idea kjee..super duper sedap...:))
http://anymz-mykitchen.blogspot.com/2011/10/masak-lemak-kupang-dgn-pucuk-ubi.html

mamaNoriz said...

"panjang jodohnya, panjang jodohnya, panjang jodohnya serta mulia, serta mulia, setahun lagi"

hepi anniversary kak :)

Mini Aziz said...

Happy Anniversary to Kjee and Unclepali..;)!Semoga kekal ke akhirhayat hendaknya..Amiin.

suterazen said...

Assalamualaikum K.Jee...Tahniah atas ulangtahun perkahwinan ke-11. Saya doa kan moga jodoh K.Jee & Uncle Pali berkekalan smpai syurga, di murah kan rezeki dan di beri kesihatan yg baik..aminnnnn.

ieda said...

happy anniversary buat kak jee & husband...moga diberi kesihatan yg baik,murah rezeki & aman bahagia selamanya.

notie said...

Selamat ulangtahun buat Kak Jee dan unclePali. Semoga kehidupan kak Jee sekeluarga penuh keberkatan dan kerahmatan Dari Allah SWT. Insyallah dengan ketulusan kasih sayang kalian berdua moga ianya berkekalan hendak nya. AMIN

MAK TEH said...

mak teh pun ucapkan selamat buat kjee dan en Pali,semuga selamat semuanyaya


kjee nak acuan pie tee

Nur said...

Salam.. Hi Kak Jee, Happy Anniversary buat akak dan suami. Semoga ikatan perkahwinan yang dibina berkekalan hendaknya dan mendapat rahmat dariNya.. Amin..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...