Friday, October 21, 2011

TERIMA KASIH SAHABAT BLOGGERS

Assalamualaikum. Kjee sangat2 terharu dengan sahabat2 bloggers yang telah membantu menyalurkan trafik ke blog Kjee. Ketika Kjee link blog mereka ke blog Kjee, Kjee sedikit pun tak mengharapkan apa2. Cuma untuk memeriahkan blog Kjee.

Sebenar2nya, tanpa anda, siapalah Kjee. Terima kasih banyak2. Macam pepatah omputih...You Scratch My Back, I Scratch Yours (Awak garu belakang badan saya, saya garu balik.. (eee cam lucah lak).
Anyway, Kjee listkan blog yang banyak membantu Kjee dengan penyaluran trafik.

1. Dapur Tanpa Sempadan  http://www.tiffinbiru.com/
4. Mazidul Akmal  http://www.mazidulakmal.com/
5. Koleksi 1001 Resipi  http://www.koleksi1001resepi.com/
6. sweet like candy  http://miszjanuary.blogspot.com/






















3 comments:

Ummi Syasya Qistyna said...

Salam kak jee..benar, blog2 di atas adalah antara blog yang saya follow selain dr blog kak jee (saya antara peminat setia blog kak jee and also like ur all resepi n appear makanan yg sedap2 tu)...lagi pun nama anak kak jee sama dgn nama saya..Nadia...hehehe...that's why i really like u!!!Leh apply jd mak angkat tak???My late mother dah meninggal lama...dan sebagai follower kak jee...saya bg sokongan agar kak jee terus menulis dan menulis dan saya akan jadi 'anak' akak yg tetap setia menyokong dan menjadi pembaca setia blog akak..:-)

Mat Gebu said...

sama2 kak jee....^__^

sharifah rosidah said...

Jee sorry aku tak ada blog nak link kan, aku hanya suka membaca tapi tak pandai menulis.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...