Saturday, October 29, 2011

JEMPUTAN : RAWATAN ALTERNATIF - TRANSFER FACTOR




Hari ini (29 Oktober 2011)  kul 4 petang, Kjee akan berada di pejabat 4Life (Transfer Factor) untuk sama2 dengar ceramah mengenai cara2 meningkatkan sistem ketahanan diri sekali gus melawan penyakit seperti jantung, kanser, kencing manis, darah tinggi, asthma dan sebagainya. Ceramah akan disampaikan oleh pakar Dr TamilSelvam.

Tiada paksaan membeli atau menjadi ahli. Hanya dengar ceramah untuk tambah pengetahuan. Bawaklah sedara mara atau kawan2 yang sakit. Mencegah lebih baik dari merawat.

So sesapa yang boleh hadir, sila ke:

TINGKAT 5,
PEJABAT 4 LIFE,
MENARA AMCORP PETALING JAYA (SEBELAH AMCORP MALL)
PUKUL 4 PETANG - 7 MALAM
MASUK PERCUMA.
HUBUNGI KJEE DI 0123816091/0126780501

Sila baca sini. Baca juga komen2 dari mereka yang pernah menggunakan supplimen Transfer Factor dalam entry itu.


3 comments:

sharifah rosidah said...

Aku sekarang berada di JB, SB ada keeja sikit.

inahar ali said...

alhamdulillah..kesihatan kakjee dh bnyk improve kan..sy pun mmg akan setia ngan tf4life nih..insyaallah!

Anonymous said...

salam k.jee, bila lagi ada jemputan? nak bawa ayah dtg dgr lah ... insyallah
since kat amcorp je dekat dah tu ..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...