Thursday, October 20, 2011

KEDAI ONLINE KJEE - 2




Salam, hari ni Kjee busy sangat. Banyak kerja. Hanya sempat buat entry kedai jer.




Okay, ramekins saiz 2.5" ada sebanyak 21 biji, saiz 3.5" ada 5 biji dan saiz 4" ada 10 biji. Kalau minat sila emel atau PM Kjee di FB. emel kedai@fauziahsamad.com.

Kjee sudah order sebanyak 10 biji double boiler. Tiga sudah dibooking tadi, tinggal 7 set. Insya Allah, stok akan tiba minggu depan. So sesiapa yang nak booking sila emel Kjee (atau pm di FB).

Sementara itu, stok acuan Roti Jala masih belum sampai. Barang2 lain di kedai Online Kjee boleh di lihat di  sini.




6 comments:

AZLITA AZIZ said...

salam kak jee..
Suka sangat dengan bekas double boiler tu..
Ita nak tanya ada berapa warna ye kak Jee ?
ada tak warna putih?

Kjee said...

ada satu warna jer Ita.

Ryo Azhar said...

huwaaa.nak remekin!!(hentak2 kaki)

Noor Hasilah Ismail said...

jee, double boiler tu kira alat kukus lah kan? tak ada gambar dari dalam? kat dalam tu ada alas macam steamer lain ke?

Kjee said...

ryo,
tak berbaloi nak pos ramkins ke sarawak. semalam unclepali tanya, kalau antar parcel yang mengandungi 6 biji, harga pos jer dekat rm30!! jauh lebih mahal dari ramekins!!

Kjee said...

sheila nanti jap aku bubuh gamba sebelah dalam.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...