Wednesday, February 2, 2011

33. jemputan pelancaran dokumentari sudirman





kjee rasa amat bangga diundang sebagai jemputan ke majlis pelancaran DOCUMENTARY ON SUDIRMAN ON HISTORY CHANNEL. dokumentari itu disiarkan di history channel 555, astro.

sahabat kjee, asraf dahari yang menyumbangkan banyak foto yang diambilnya ketika hayat sudir telah memberitahu penganjur mengenai entry kjee. setelah membacanya, mereka mengundang kjee ke majlis itu pada 10 Februari ini.

hujan ke ribut ke banjir ker, kjee, insya allah, tidak akan melepaskan peluang ini,. nanti kjee akan tulis semua yang berlaku, bersama gambar2 di dalam blog kjee ini.



8 comments:

Tee said...

Kjee.. nanti war2 kan le bila dokumentari tu kuar, rugi kalau terlepas..TAHNIAH KJEE

Kjee said...

insya allah

Anonymous said...

yeszaaa jangan lepaskan peluang ni nanti bloi kami tumpang sekaki baca blog...norasmah

inahar ali said...

waahhh...seronoknye k.jee!! x lama lg blog k.jee ni mmg makin melotupsslaa..mcm2 nostalgia ada..lagi kalu citer psl artis..mmg seme owg pun suker! tahniah ye k.jee dpt jemputan astro tu..x sabor nk dengor citer..hehe! lebiuuuu..

Nin said...

Good for you! Bila tu nak disiarkan Kjee? Agak-agak ada tak segmen interview Kjee?

Kjee said...

lap u tooo inaaa. kjee pun tak tau apa akan jadi pelancara tu. teringin sangat nak jumpat kaum kerabat sudir yang ada.

Asraf Dahari said...

Ambik gambar kita berdua sekali jee.

Kjee said...

wokey. mesti punyer!!! suruh unclepali amik ye asraf. hehehe

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...