Saturday, February 5, 2011

45. tolonglah translate untuk kjee...hehehe

sementara korang nak tunggu entry seterusnya malam ni, kjee siarkan dulu surat ni. mungkin ramai dah pernah come across surat ni sebab dah bertahun tersiar kat internet. saja nak bagi yang belum baca, membacanya.

first time baca dulu, kjee terguling guling, tergolek2. sekarang giliran korang lak yo...hehehe


7 comments:

Anonymous said...

bagi adik n anakbuah baca...ambek ko 2..2 ketawa sampei meleleh air hidung...

Kjee said...

surat ni memang klasik giler kan? dah 10 kali kjee baca tetap ko buat aku ketawa tijah!!!!!

Anonymous said...

memang kelakar, dont wori kjee, ada lagi orang (sp saya yg agak buta internet ni) yg baruuuu terbgaca surat mereng seperti ini. he,he,he!! zumaira

Eizam Merican said...

wah..terkesima dengan ayat yang digunakan..sungguh advanced dari Oxford Dictionary lagi..ahahahhhahahaaa

Hasniza said...

Kjeee..very noti yer..bagai nak rak saya gelak kat office ni tau..sib baik orang takde..eizam make sure jangan jadi crocodile land yer..hua..hua..hua..

Kjee said...

safe walk...kahkahkah

Anonymous said...

i have think about this very cook cook..wa tell you wa very yeppi la..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...