Tuesday, February 8, 2011

55. wartawan ke ops piramid mesir, helme hanafi di RTM 1 malam ni

helmi bersama rakan penulis dari malaysia (tengah) dan jurupandu mereka di mesir
salam semua. korang mesti nak tahu lebih terperinci cerita2 mengenai ops piramid mesir dan corat coret pengalaman mereka yang ke sana dalam misi menyelamat.

suami kawan baik kjee, saodah ismail (wartawan hiburan berita harian dulu), iaitu helmi hanafi akan jadi tetamu dalam rancangan bual bicara dengan syed munawar. kita tengok camner kepayahan helmi dan semua yang ke sana bersama2 menyelamatkan budak2 kita.

saodah, anak mereka muhkreez dan helmi


tak sabarlah nak tengok. so korang bagitau semua kengkawan suruh ikut temubual tu tau. ingat betul2. pkul 9 malam RTM 1. tenkiu.

5 comments:

siti raudhah said...

ok ..kan ku kabarkan pada seantero kampung ku k jee..hihihi

siti raudhah said...

salam kjee..nenanti bole tak kjee buat n3 psal love story kjee n uncle pali..sure best kan..saya suka cerita cinta, cerita cinta kjee mesti meletoppp la..

Kjee said...

heheh yang itu unclepali dah warning jangan tulis. hehehe sorry ramai nak tahu. memang cute cara kami bertemu tapi opps tak boleh!!

Kak Nora said...

Kjee,
Terima kasih beri info. Kebetulan sedang on sekarang!

Anonymous said...

alahai .... awet muda betul lah husband kawan kak jee ni .... kerrrr species MAKAM GAMBAR or PHOTOGENIC !!!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...