Friday, February 18, 2011

79. Al Ruqyah -


himpunan ayat2 suci ini  dikatakan mampu menghindarkan gangguan mahluk2 halus. kjee amalkannya dengan memasangnya setiap malam sebelum tidur. jika boleh menghafalnya, lebih elok. insya allah, tidur menjadi lena tanpa sebarang gangguan dan perasaan takut. amalkan..insya allah kita akan dilindungi.

6 comments:

Nieza said...

Assalammualaikum kak Jee...suka n3 ni..tq sharing kak..:)

Kjee said...

jangan pasang kalaua sorang2 dalam rumah tau. ada kata bahaya. even dalam video tu pun dinasihatkan jangan sorang2 masa mendengarnya.

kayteeze said...

Alhamdulillah, syukur.......

Terima kasih K Jee...Kerana berkongsi info . Tie dah lama ada problem dengan rumah ni.

Deena Sulaiman said...

deena siap beli cd Al-rukyah dr ustaz hj sarhan,(Zamdurrani). pertama kali deena dgr bdn dan telinga panas.. tapi di nasihatkan jgn dgr sewaktu memandu atau berseorangan..

Kjee said...

betul deena. kali pertama dengar, tegak bulu roma. sekarang jadi amalan mendengarnya sebelum tidur setiap malam. khabarnya, kalau dengar sewaktu memandu boleh menyebabkan kemalaangan. begitu juga kalu keseorangan...nanti akan kena ganggu. walalahualam.

Anonymous said...

ok nak pasang lah, supaya hati tenang sikit dari rasa takut.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...