Thursday, February 3, 2011

37. pengumuman

harap maaf, kalau ada rasa entry ke36 tu sensitif, komenlah. kalau terlalu hangat komen, kjee padam jer lah yer. haraap maaf.

9 comments:

Nieza said...

assalam kak Jee...nice blog!...saya follow yer..:)

Mat Gebu said...

Jangannn leerrr padammmm.....saya dari semalam rasa ketat jee muka, rasa hangin jee, tapi blog akak ni bagus, boleh release stress...terus longgar muka dan segala mala yg ketat...

Kjee said...

CMG: hehehe kamsia kamsia nanti wa bagi angpow yer. hehehehe jangnlah ketat2 wa tak suka maaaa.

kayteeze said...

Salam ziarah Kak Gee...

Tie dah baca entry sebelum ni. Rasa okay je... tak ada yang sensitif pun. Kita pernah juga tulis pasal adik-adik ni, kita sebenarnya lebih kepada kasihan je..

Mungkin satu hari pintu hati mereka akan terbuka, dan dapat hidayah. Sebab tu kita tak berani nak kutuk mereka. Takut terkena kepada batang hidung sendiri. Maklum laa.. kita pun ada anak, dan ahli keluarga yang lain. Anyway, nice entry !

Kjee said...

tunggulah cerita2 yang lain pasal adik2 ni yer. kjee akan hati2. ibarat tarik rambut dalam tepung.

Tee said...

Kjee..mana nye sensitif hal adik2 nie.. Homo,les,gay apa ke hal plak???

Kjee said...

tee, bab babitkan yang tu tak berani kjee nak komen.

lizaharun said...

tak perlu d padam kakjee entri tu..bgus ..pembace bnk dpt manfaat dn pengajaran dri cerita2 kkjee ni..

yang zaharin said...

Kak je...sy rasa ok jer baca n3 kak jee ni...ada pengajaran yg blh diambil....

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...